«ΚΙΣΜΕΤ: Η βασίλισσα φορούσε μάσκα»: Η Ευανθία Μάγνη επιστρέφει με το καινούριο της βιβλίο!

Η Βραβευμένη Στιχουργός – Συγγραφέας Ευανθία Μάγνη, επιστρέφει μετά από 4 χρόνια απουσίας.

Η Βραβευμένη Στιχουργός – Συγγραφέας Ευανθία Μάγνη, επιστρέφει μετά από 4 χρόνια απουσίας., με ένα πολύ δυνατό βιβλίο που αναμένεται να γίνει το νέο εκδοτικό γεγονός. Το νέο βιβλίο της συγγραφέως με τίτλο: «ΚΙΣΜΕΤ: Η βασίλισσα φορούσε μάσκα»

Kismethttp://www.pasmina.gr/wp-content/uploads/2016/07/Kismet-206x300.jpg 206w" sizes="(max-width: 660px) 100vw, 660px" width="660" height="960">

Ο εκδοτικός οίκος ήδη κυκλοφόρησε το promo official book clip, που επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Γιάννης Βολιότης σε μουσική της Ζωής Τηγανούρια.

ImageHandlerhttp://www.pasmina.gr/wp-content/uploads/2016/07/ImageHandler-1-300x167.jpg 300w, http://www.pasmina.gr/wp-content/uploads/2016/07/ImageHandler-1-768x428.jpg 768w" sizes="(max-width: 820px) 100vw, 820px" width="820" height="457">

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ?
 
Η Κύπρος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός και συγκεκριμένα είναι 4 οι φορές αλλά … ξέρεις μόνο τις 3 ήταν λοιπόν τα madwalk, το  φιλανθρωπικό gala 8 για έναν σκοπό και φυσικά τι άλλο πιο δημιουργικό για εμένα…. ο τελικός του Like a Star .
 
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ META ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ  ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΙΣΜΕΤ ? 
 
Αποφάσισα να εκδοθεί το Κισμέτ γιατί είναι η κατάλληλη εποχή μέσα από τις δυσκολίες που ζουν όλοι γύρω μας, ακόμη και η ίδια μας η Πατρίδα, να συστηθούμε πραγματικά, να βγάλουμε τις μάσκες να γίνουμε πιο ανθρώπινοι και να κοιτάξουμε στα μάτια τους γύρω μας.
 
Στις δύσκολες στιγμές η ανθρωπιά είναι αυτή που νικάει τα πάντα και ως Έλληνες έχουμε ανθρωπιά … Δεν είμαστε ένας ψεύτικος ψυχρός λαός.
 
ΕΙΣΤΕ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ  ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΣΑΣ?
 
Με την ζωή, είμαι ζωντανή βλέπω τον ήλιο την βροχή την θάλασσα τον ουρανό, τι περισσότερο χρειάζομαι;
 
ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΑΣ 
 
Ασυμβίβαστη μόνο αυτό .
 
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SPIDER MUSIC ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ?
 
Είναι ένα στοίχημα για εμένα, ένα στοίχημα ζωής, δεν με απασχολεί καθόλου μα καθόλου η επιχειρηματική πλευρά όσο η καλλιτεχνική, να προσφέρω βοήθεια σε όλα αυτά τα νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και δεν βρίσκουν τον δρόμο να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους. Είμαι τυχερή όμως γιατί μοιράζομαι το ίδιο όραμα και με μεγάλα ονόματα που έχουν μεγάλη και σεβαστή ιστορία στην Ελλάδα και εμπιστεύθηκαν την εταιρία μας.